AR Muslukçuluk Sanayii A.Ş. , ELGİNKAN TOPLULUĞU kuruluşudur.

Tüm Haberler

E.C.A. - SEREL İtalya’da Göz Kamaştırdı

ROMA BÜYÜKELÇİSİ SAYIN HAKKI AKİL STANDIMIZI ZİYARET ETTİ
 
E.C.A - SEREL standı, Roma Büyükelçisi Sayın Hakkı Akil ve eşi Sayın İnci Akil tarafından ziyaret edildi. Roma Büyükelçisi Sayın Hakkı Akil, "E.C.A. markası benimçocukluğumun markasıdır. Güvendiğimiz ve kalitesine inandığımız E.C.A. markası, kurumsal kimliğine yıllardır özenle sahip çıkmayı başarmıştır. Gelecekte de bu güvenimizi koruyacağına gönülden inanıyoruz" diyerek, Elginkan Topluluğu ile ilgili duyularını dile getirdi.Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan CERSAIE Fuarı İtalya’nın Bologna kentinde seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getirdi. E.C.A. – SEREL ürünleriyle fuara katılan Topluluğumuz, ürün yelpazesi ve özel tasarım standıyla büyük ilgi topladı.
 
Seramik sektörünün en büyük fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE 2013’e E.C.A. – SEREL, yapı ürünleri ile katılım gerçekleştirdi.
 
İtalya’nın Bologna kentinde her yıl düzenlenen ve bu yıl 23 – 27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen CERSAIE Fuarı’na ilk kez katılan Topluluğumuz, etkinlik boyunca E.C.A. markalı armatürler ve SEREL markalı vitrifiye ürünlerini sergileme fırsatı buldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya seramik sektörünün nabzını tutan CERSAIE Fuarı bu yıl da sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırladı.
 
Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ahmet Bilgili, ELEKS Genel Müdürü İhsan Bosum, SEREL Genel Müdürü Ercüment Arıcı, ELMOR Genel Müdürü Hakan Günderen ve VALFSEL Genel Müdürü Hüseyin Orhan’ın da aralarında bulunduğu bir heyetle CERSAIE 2013’te yerini alan Topluluğumuz, ilk kez katıldığı fuarda sergilediği ürünlerle göz kamaştırdı.
 
176 bin metrekarelik sergi alanına sahip Bologna Exhibition Center’da düzenlenen fuarda, yaklaşık 40 ülkeden 1000’e yakın firma yer aldı. 600’ün üzerinde İtalyan firması ile 300’ün üzerinde diğer ülkelerden katılımcıların ürünlerini sergilediği fuar, açık olduğu günler boyunca 75 binin üzerinde ziyaretçiye ulaştı. Ziyaretçilerin çoğunu mimarlar başta olmak üzere müteahhitler, toptancılar, danışmanlar, kamu yetkilileri ve son kullanıcılar oluşturdu.
 
Özel tasarımlı standımıza büyük ilgi
 
CERSAIE Fuarı’nda E.C.A. - SEREL standı büyük ilgi topladı. 200 m2’lik üç tarafı açık özel tasarımlı konstrüksiyondan oluşan stant göz kamaştırdı. Geniş ürün yelpazesi ile fuardaki birçok standın arasından ön plana çıkmayı başaran E.C.A. - SEREL standı, Roma Büyükelçisi Sayın Hakkı Akil, eşi Sayın İnci Akil ve Milano Ticaret Ataşesi Sayın Semine Uygun tarafından da ziyaret edildi. Standımızda sergilenen, E.C.A. markalı lavabo-banyo armatürleri ve duş başlıklarından Neva, Quadrille, Caro, Mina, Novita, Primemix, Fotoselli Ürünler, Mix Serileri; SEREL markalı vitrifiye ürünlerinden ise Amadis, DIAGONAL, MARINE, SAPHIRE, RITTA serilerine ek olarak, bol ödüllü E.C.A. Electra Serisi ve dünyanın en prestijli tasarım ödülü olan Red Dot sahibi SEREL Amphora serileri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.