AR Muslukçuluk Sanayii A.Ş. , ELGİNKAN TOPLULUĞU kuruluşudur.

2013 YILI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ “İŞTE BU” ÖĞRENCİ PROJE YARIŞMASI

2013 Yılı Boğaziçi Üniversitesi “işte Bu” Öğrenci Proje Yarışması

Boğaziçi Üniversitesi tarafından 2008 yılından bu yana, Elginkan Vakfı Ana Sponsorluğunda düzenlenmekte olan ve üniversite öğrencilerini yeni fikirler üretmeye, fikirlerini hayata geçirmeye teşvik eden “İşte BU” Öğrenci Proje Yarışmasının Ödül Töreni’ni 18 Aralık 2013 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

 Teknolojik Yenilik İş Fikirlerini ortaya çıkarıp desteklemeyi hedefleyen yarışma, üniversite öğrencilerinin teknoloji tabanlı, ürün veya hizmete dönüştürülebilir, yenilikçi iş fikirlerini ödüllendirirken yenilikçilik ve ticari uygulanabilirlik kriterleri doğrultusunda genç beyinlere hayallerini iş fikrine dönüştürme fırsatı veriyor.

Programda birincilik ödülünü (30.000 TL); akıllı telefonlar ile kafe ve restoranlarda sipariş vermenin yeni ve sosyal bir yolunu sunan Gurmendo isimli projesiyle, Boğaziçi Üniversitesi’nden Ahmet Berat Dağlar, Galatasaray Üniversitesi’nden Barış Kara ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Uraz Yekeler kazınmıştır.

İkincilik Ödülünü (20.000 TL) “Kullanıcı Davranış Tabanlı Tavsiye Sistemi” projesiyle Boğaziçi Üniversitesi’nden Orhan Sönmez, Barış Evrim Demiröz ve Doruk Demirsar kazanmıştır.

Yenilikçi Teknolojik İş Fikri konularında düzenlenen yarışmada ödüller sahiplerini buldu.